Rólunk

Megtanultuk, milyen fontos az egészségünk. Az egészség ad nekünk függetlenséget. Az erős és egészséges test lehetővé teszi számunkra, hogy átvészeljük a rövid fizikai stresszt élelem és víz nélkül, nem kell aggódnunk a gyógyszerek szedése miatt, és az immunrendszerünk megakadályozhatja, hogy megbetegedjünk. Mi a legjobb módja az egészségnek? Úgy csinálod, hogy megtanulsz jól élni, ami magában foglalja a testedről, az elmédről és a szellemről való tanulást és gondoskodást. Az oktatás az egészségesebb élet kulcsa, a tudás pedig az erős orvoslás. Ezt úgy is megteheti, hogy aktív partnerré válik az egészségügyi ellátásban, és megtanul mindent a kockázati tényezőkről, a megelőző ellátásról, valamint az Ön vagy családtagja egészségi állapotáról.

http://www.theseedexperience.com/

theseedexperience.com átfogó információforrás a megelőző ellátásról, egészségügyi témákról, orvosokról, egészségügyi termékekről és szolgáltatókról. Ez egy nagyszerű hely, hogy megkezdje a keresést az egészségügyi kockázatok és kezelési lehetőségek, hogy könnyen olvasható és érthető, hogy talál egy orvos vagy szállító a különböző egészségügyi termékek és szolgáltatások. Emellett számos egészségügyi, wellness-részleggel, valamint támogató csoporttal is rendelkezünk, amelyek hasznosnak bizonyulnak.

Az itt található egészségügyi témakörök ismertetik, hogy Ön és a családja hogyan segíthetnek magukon, hogy egészségesek maradjanak, és jól éljenek. Témáink közé tartoznak a betegségek, az egészségügyi feltételek, a gyógyszerek, a szexuális egészség, a fitness, a táplálkozás, a hivatkozások, valamint a legfrissebb egészségügyi témák a hírekben. Van is információ a családtagok, akik gondozzák a szeretteiket az egészségügyi állapot, mint például a traumás sérülés, stroke, vagy szívroham.

http://www.theseedexperience.com/A honlapunkon található egészségügyi információk megbízható forrásból származnak, ezért nagyon ügyelünk arra, hogy a tartalom naprakész legyen. Azonban mindenki egészségi állapota eltérő, és az itt szereplő egészségügyi információk nem vonatkoznak mindenkire. Az információink csak oktatási célokat szolgálnak, nem orvosi tanácsokat. Ez segít többet megtudni az egészségügyi kockázatokról és a kezelési lehetőségekről, hogy beszélhessen orvosával vagy az egészségügyi csoporttal. Ha egészségi állapotára vonatkozó konkrét kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy az egészségügyi csoporthoz.