Home Berry Box– Funkció – Vélemények 2020

884

Home Berry Box– Funkció – Vélemények 2020A virágpor hullámzik a meleg szélben, miközben a nap lemegy, egy kolibri repül, szárnyainak hiperaktív dobogása a füleden keresztül Home Berry Box Funkció  Vélemények zümmög; jobban érzed, mint hallod. Meleg talaj a lábad alatt, és calico felhő formálja az eget.

Ha olyan vagy, mint én, valószínűleg meztelen lábakon állsz egy sörrel a kezedben. Mindez jól hangzik, de semmi sem mondja (vagy íze, mint) “summertime”, mint egy bogyó patch a kertben.

Ami engem illet, a bogyó patch a megtestesült nyár. Van valami, ami egyszerűen lenyűgöző egy csomó tüskés szederben, ami pont olyan gyorsan megcsípi, ahogy finom gyümölcsöket adnak, és minden attól függ, mennyire óvatosan közelíti meg őket.

Már a boltban vásárolt szedereket sem Home Berry Box Funkció  Vélemények tudom megenni, olyan az ízük, mint a frissen érlelt, frissen kopott gyümölcsök halványan és híg utánzatai, amiket egyenesen a kertből kapsz.

És málna? Felejtsd el. Ezek teljesen más gyümölcsök, ha frissen szedik őket, összehasonlítva azokkal a hűtött és boltban vásárolt kényelmes műanyag edényekkel.

Home Berry Box– akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Az egyetlen megoldás az ehető bánatodra, ha elülteted a saját bogyófölded. És ez nem egy projekt azoknak, akik nem hajlandóak Home Berry Box akció vélemények tapasztalatok magyar keményen dolgozni. A legtöbb bogyónak gondosan előkészített talajra és termőterületre van szüksége, hogy a legteljesebb mértékben nőjön, és rendszeres gondoskodásra van szüksége, hogy mindent megtegyen.

De ennek a bátor, talán vakmerő kertésznek, egy bogyós tapasz vissza fogja fizetni az izzadságot és a vajúdást, amit beleöntött a legízletesebb gyümölcs, amit csak el tud képzelni. Lássuk, mi megy bele igazán.

A helyszín minden.

Kivétel nélkül a bogyós tapaszoknak hozzáférést kell biztosítani a teljes napfényhez és a jó vízelvezetéshez gazdag, termékeny talajban. Egyes Home Berry Box akció vélemények tapasztalatok magyar növények saját szükségleteit kell kezelni (áfonya akar egy erősen savas talaj, például), de van egy maroknyi alapvető minden bogyók kell, hogy nő a legjobb.

Home Berry Box– kompozíció – hozzászólások – összetevok

Home Berry Box– kompozíció – hozzászólások – összetevokValószínűleg a legfontosabb aspektusa egy bogyó patch, hogy meg kell tartani a jó távolságot a meglévő wild berry és bramble foltok. Ez egy erőfeszítés, hogy megakadályozzák a betegségek és a fertőzés át a vadon élő növények a Home Berry Box kompozíció hozzászólások összetevok háziasított is.

Az ajánlott távolság 500 yardtól mindössze 50 lábig terjed. Ha vad szeder nő az udvara körül, és nem használja őket, ez egy nagyszerű kifogás, hogy megszüntesse a jelenlétüket, és biztosítsa a saját ehető termése jövőjét.

Mint a legtöbb gyümölcstermő növény, a bogyók kell a teljes nap, hogy növekedjen optimálisan. Egyes növények, mint a málna, növekedni Home Berry Box kompozíció hozzászólások összetevok fog részben-nap körülmények között, de a terméshozamok fog szenvedni érte. A legtöbb bogyó foltok láttam található egyenesen a kert közepén, felszívja a nap, amennyire csak lehetséges, hogy garantálja a jó növekedés.

Az értékes és bőséges gyümölcs előállításához gazdag, tápláló talajra van szükség. Általában, előkészítése egy jó bogyó patch Egy több éves törekvés. Kezdeti készítmények az ágy létfontosságú a hosszú távú egészségét a növények.

Home Berry Box– mellékhatások – kamu – fórum

Rengeteg komposzt, műtrágya és más szerves anyagok hosszú utat tesznek meg egy sikeres bogyó patch felé. Amikor először létrehozunk Home Berry Box mellékhatások kamu fórum egy ágyat a bogyóknak, fontos, hogy teljesen eltávolítsuk a meglévő talajt, és jó komposzttal vagy trágyával módosítsuk.

Még azután is, növényeket hoztak létre, alkalmazni komposzt az ágyak rendszeres időközönként, egyszer vagy kétszer egy évben. Mivel a legtöbb bogyónak nem megy jól a verseny a gyomok és más nem kívánt anyagok, egészséges rétegek mulch is hozzá kell adni.

Néhány bogyónak nagyon különleges szükségletei vannak. Az egyes növényeket az alábbi szakaszban fogjuk érinteni.

Annak ellenére, hogy a bogyók nőnek sűrű foltok a növények a saját, a kezdeti ültetés idején szükségük van hely és hely a terjedéshez. Évelő növények, mint a szeder, málna, áfonya, áfonya, és áfonya fog szétszóródni szabadon. Rendszeres karbantartása halott vánszok vagy futók van szükség.

Eper, másrészt, hajlamosak túlélni csak néhány Home Berry Box mellékhatások kamu fórum évig, jellemzően 3-5, attól függően, hogy a fajta. Rengeteg hely kell nekik, hogy szétszóródjanak és tegyék a dolgukat. Azonban a hajlam terjed ki a babanövények (úgynevezett futók)gyorsan megfojtani egy folt a növények, végső soron a minimalizált hozamok.

hol lehet venni Home Berry Box – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

hol lehet venni Home Berry Box – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpressA legtöbb ember kezd egy patch körülbelül négy méter nyolc láb az áfonya. A tapaszt teljes egészében el kell távolítani a talajból, majd tőzegmohára, csontlisztre (körülbelül egy font), vérlisztre (körülbelül 1/2 font) kell cserélni. Mindenképpen Home Berry Box ár gyógyszertár hatások ebay amazon aliexpress meg kell akadályoznunk, hogy az ágy kiszárad, de nem szükséges, hogy eláztassa.

Áfonya ültetvény két-három méterre egymástól.

Rendszeresen termelnek futókat; jó, hogy folyamatosan növekszik, de ügyelni kell arra, hogy ne terjedjenek ki az ágyon kívülre és az udvarra. Vágd vagy csípd meg, mielőtt a futók túl messzire terjednek.

Az egyes növényeket két méteres térben lehet termeszteni, a talajt tőzeg moha váltja fel.

Nem titok, hogy a bogyó tapaszok jó munkát igényelnek, hogy sikeresek legyenek. De ez a móka fele, nem?

Ömlött a verejték, egy folt a földön, amit művelt, tesztelt, módosított, akkor ültetés tüskés dolgot állít elő, édes bogyók úgy hangzik, mint egy értékes törekvés nekem.

Az idő nagy részében eltart egy ideig, legalább egy-két évig, hogy több, mint néhány falatnyi bogyót kapjunk, de ha mégis… nos, ez Home Berry Box ár gyógyszertár hatások ebay amazon aliexpress annyira édes, amennyire csak lehet.

Próbálja ki a kamilla határát, hogy vonzza a beporzókat, és kínálja az édes illatukat, miközben a földön dolgozik. Ne felejtsd el, hogy ellenőrizze, hogy néhány dolgot a tavaszi gondozási lista!

Mi növekszik a földjén? Nyugodtan tegyen fel kérdéseket, és hagyja a megjegyzéseket az alábbiakban! Ellenőrizze a a cikkek növekvő faeper a kedvenc fajta elderberries vagy az útmutató telepítési bogyók ősszel több hazai-gyümölcs-jóság.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here