Formexplode – Funkció – Vélemények

976

Formexplode – Funkció – VéleményekMegértése, hogyan kell manipulálni a kalória, szénhidrát -, nátrium -, víz szintje növeli a megjelenése izom sűrűsége… Ezt nevezik ‘Csúcs’. Tudjon meg többet erről itt.

Ha a vonat is nehéz elkezdeni elég korán, akkor nem kell ilyen kockázatokat, majd futtassa a lehetőséget a megjelenő lapos, dagadt, vagy sima. Ha van egy vágy, hogy “trükk a test”, majd próbálja meg, hogy maximalizálja a glikogén tárolási rendszer, miközben minimálisra csökkenti a bőr alatti víz tárolására egy hatalmas, száraz, érrendszeri nézd, az én tanácsom az, hogy a kísérlet hét előtt, nem pedig a héten a show, illetve kockázati hét kemény munka, ha a szervezet elutasítja a “terv” választja.

Formexplode – akció – vélemények – tapasztalatok – Magyar

Formexplode – akció – vélemények – tapasztalatok – MagyarMegértése, hogyan kell manipulálni a kalória, szénhidrát -, nátrium -, víz szintje növeli a megjelenése  Formexplode Magyar izom sűrűség, teljessége, miközben legfeljebb a vérellátás.

Ezt nevezik a “Csúcs”. Mert testépítés “Csúcs feltétel, hogy” csak akkor lehet fenntartani, egy nagyon Formexplode Magyar rövid idő alatt, rendkívül fontos, hogy megértsék, hogy a szervezete hogyan reagál a stresszre, változások a diéta (nem akarod, hogy vezessenek be új élelmiszerek a nap, a verseny nem csak a kockázat tartják a vizet), de szintén kockázati gad -, bél -, valamint hasi görcsök, tapasztalatok akció blong.

Ezek mind a stressz a test, mert elveszíteni a víz az izom -, medence szubkután, ami egy kigyúrt testalkat, vélemények tapasztalatok akció hogy nézd lapos a “vizes” még nagyon alacsony testzsír kompozíciók.

A cél az kell legyen, hogy vizsgálja meg a legjobb, hogy a verseny folyamán (ideális esetben előre ítélve). Ha egy versenyző után az előre ítélkezni lehet, egy lövés, a teljes, így fenntartása a fizikum keresztül az esti esemény is fontos. Minden miscalculations, ezért lehet, hogy a csúcs a nap előtt, vagy a verseny vélemények után.

Kattintson A Képre A Nagyításhoz.

A Cél Kell, Hogy Legyen

Hogy Vizsgálja Meg A Legjobb, Hogy A Verseny Folyamán.

Tragikus, hogy egy testépítő, aki képzett, diétázott következetesen egy szakadt, valamint érrendszeri állapot, pénteken csak az, hogy ugyanaz a versenyző jött a lapos, sima, szombaton. Minden testépítő tapasztalt ezt egy ponton a karrierjét, még a tapasztalt profik. A kulcs az, hogy a kísérlet, ami működik az ön számára. A gyakorlat elején tetőzik.

Csúcs Hét Diéta & Képzés Megközelítés

Általános szabály azt javaslom, közeledik a múlt héten a fogyókúra, mint ez:

Hétfő:

Étel:

Formexplode – kompozíció – hozzászólások – összetevok

Formexplode – kompozíció – hozzászólások – összetevokFogyasztani 6 7 kis étkezés. Minden étkezés tartalmaz fehérjét, a különböző alacsony nátrium (nem ” Formexplode összetevok nem ” – nátrium) források.

Szénhidrát kell körülbelül 0.5 gramm / testtömeg-kilogramm ma. Ez azt jelenti, hogy 100 gramm egy Formexplode összetevok 200 kilós férfi.

[ Lásd A Kalkulátor Alatt ]

A szénhidrátok kell a magas rosttartalmú szénhidrátok (brokkoli, egyéb zöldségek, burgonya, hozzászólások kompozíció zabpehely, barna rizs, stb.) mintegy 50% – a a normál bevitel. Fehérje kell származnia, Tonhal, vagy tojásfehérje, illetve más, magasabb nátrium-források. Fűszereket tartalmazó hozzászólások kompozíció só még JÓL ezen a ponton.

Megjegyzés:

Ha úgy dönt, hogy az alacsony szénhidráttartalmú, sós az étel, ez szénhidráttartalmú kimerülése, só betöltése kell történnie a péntek előtt. Ha úgy dönt, hogy a kísérlet, ezt kell tenni, hogy két nappal azelőtt, hogy lebontó szénhidrátok. A cél az, hogy átmeneti víz-visszatartás révén nátrium-kálium elektrolit-egyensúly.

Ha kizárjuk a só teljesen, de tovább ivóvíz, az eredmény egy extrém víz kiválasztását a bőr alatt, miközben a szénhidrát, hogy húzza a vizet az izom. Mindkettő, ha megfelelően hajtják végre azt eredményezheti, hogy egy teljes, “száraz” érrendszeri nézd.

Megjegyzés: ha úgy dönt, hogy a só betöltése, meg kell, hogy növelje a víz, hogy megzavarja a testet, ez a hatás csak akkor működik megfelelően.

Próbálj meg enni minden 2 órában.

Vízfogyasztás:

Fogyasztani 16 uncia víz, minden órában, sip étkezés.

Kiegészítők:

5 gramm L-Glutamin naponta 4-szer. Folytassa a lipotropics, karnitin, piruvát, stb. Vágja ki a kreatin.

Képzés:

Felső teste nagyon gyorsan 2 db / testrész.

Kardió:

Könnyű kerékpáros/cardio 40% max hart arány.

PULZUSMÉRŐ SZÁMOLÓGÉP

Írja be A Kor -, Majd nyomja meg Kiszámítani.

Eredmények:

A Max Pulzus

40% A Max Pulzus

Pózol:

Formexplode – mellékhatások – kamu – fórum

Minimum 1 óra a kötelező. Tartsa minden pózt, legalább egy percig. Ez segít építeni a kitartás, Formexplode fórum minimalizálja remegett, mint a jobban csiszolt megjelenés.

Szintén a munka közötti átmenetet jelent, hogy a fegyver, hogy vezesse be a pózt. Ez lesz egyszerű Formexplode fórum rutin egészen csiszolt akkor is, ha hiányzik a szakértelem, nem pedig egy dinamikus pozőr.

Kedd:

Étel:

Ugyanaz, mint fent, kivéve, szénhidrátot kell körülbelül 0.75 gramm / testtömeg-kilogramm ma. Ez azt jelenti 150 gramm egy 200 kilós férfi. Fehérje csökkenteni lehet fenntartani a kalória-bevitel.

[ Lásd A Kalkulátor Alatt ]

Vízfogyasztás:

Fogyasztani 24 dl víz, minden órában, sip étkezés.

Kiegészítők:

5 gramm L-Glutamin naponta 4-szer. Durván 60% – a szabad formájú aminosav úszó a harántcsíkolt kamu mellékhatások izmok az L-glutamin. Után egy intenzív edzés, glutamin szintje a szervezetben kamu mellékhatások csökken által, mint 50%. A kiegészítő L-glutamin segít megelőzni a izomsorvadás, hogy azért fordul elő, mert más szövetek, hogy kell glutamin nem fogja rabolni a glutamin tárolja az izom sejtek.

Ez is segít a zsírégetést, mert az izom növeli az anyagcserét, elveszítik azt eredményezi, hogy az alacsonyabb kamatláb.

Folytassa a lipotropics, karnitin, piruvát, stb.

Képzés:

Felső teste nagyon gyorsan 2 db / testrész.

Kardió:

Könnyű kerékpáros/cardio 40% max hart arány.

[ Lásd A Kalkulátor Felett ]

Pózol:

Minimum 1 óra a kötelező. Tartsa minden pózt, legalább egy percig.

Szerda:

Étel:

Ugyanaz, mint kedden, kivéve, magas rosttartalmú szénhidrátok fogyasztása körülbelül 1,5 – 2 gramm / testtömeg-kilogramm. Ez azt jelenti 300-400 gramm egy 200 kilós férfi.

Hol lehet venni Formexplode – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

[ Lásd A Kalkulátor Alatt ]

Elkerüli a feldolgozott élelmiszerek.

Nem használják a fűszereket tartalmazó só.

Vízfogyasztás: Hol lehet venni Formexplode

Fogyasztani 24 dl víz, minden órában, sip étkezés.

Kiegészítők: Hol lehet venni Formexplode

5 gramm L-Glutamin naponta 4-szer. Folytassa a lipotropics, karnitin, piruvát, stb.

Pózol:

Minimum 1 óra a kötelező. Tartsa minden pózt, legalább egy percig.

Kardió: gyógyszertár ár

Könnyű kerékpáros/cardio 40% max hart arány. Ha a hold a víz a lába, nix ez a terv.

Csütörtök gyógyszertár ár

Étel:

Fel szénhidrát-1.75 – 2.25 gramm / testtömeg-kilogramm. Ez azt jelenti 350-450 gramm egy 200 kilós férfi. Alacsonyabb fehérje adatbázisunkat.

[ Lásd A Kalkulátor Alatt ] ebay amazon aliexpress

Fehérje kell származik alacsony nátrium-források egy ilyen főtt csirke-vagy pulykamell.

Olvassa el a címkéket, szinte mindent tartalmaz nátriumot.

A bevásárló előre, hogy készen áll. ebay amazon aliexpress

Elkerüli az összes feldolgozott élelmiszerek.

Nem használják a fűszereket tartalmazó só.

Vízfogyasztás:

Fogyasztani 16 uncia víz, minden órában, sip étkezés Víz kell az alacsony nátrium (nem desztillált).

Kiegészítők:

Kálium tabletta naponta 4-szer. 5 gramm L-Glutamin naponta 4-szer. Folytassa a lipotropics, karnitin, piruvát, stb.

Képzés:

Egyik sem

Kardió:

Könnyű kerékpáros/cardio 40% max hart arány. Ha a hold a víz a lába, nix ez a terv.

Pózol:

Póz, Póz, hogy segítsen, hogy utána nézni.

Péntek

Étel:

Fel szénhidrát-2.25 ja-2, 5 gramm / testtömeg-kilogramm. Ez azt jelenti 450-500 gramm egy 200 kilós férfi. Alacsonyabb fehérje adatbázisunkat. Fizetni extra gondos figyelmet, hogy a nátrium. Tartsa meg ezt a lehető legalacsonyabb.

Vízfogyasztás:

Csökkenti a víz 64 gramm között készített reggel 4:00 PM. Sip-takarékosan, s csak szükség szerint-tól 6:00 PM. Amikor az izmok kezdődik kitöltésével vissza a glikogén, víz szükséges. Amikor vágott vissza fele a normál bevitel, sok víz kell ahhoz, hogy a glikogén az elhurcolták a bőr alatt tárolt, az izmok, ami kevesebb a víz-visszatartás, egyértelmű meghatározása.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here