El Macho – Funkció – Vélemények

975

El Macho – Funkció – VéleményekEl Macho Alacsony libidó egy kifejezés egy, csökken a nemi vágy, ami zavarhatja a szexuális tevékenység. Míg az alacsony libidó okozhat feszültséget egy kapcsolatban, elősegítése, a kétely, a bűntudat, mind a partnerek, gyakran kell kezelni, ha a kiváltó ok azonosítása.

Alacsony libidó nem tévesztendő össze a merevedési zavar (ED), bár a két feltétel együtt létezik. Kommunikáció, az őszinteség, így kellett egy pár megbirkózni, míg azonosítása, a lehetséges okokat. Kezelés változhat, illetve járhat pszichoterápia, hormonpótló, életmódbeli változások, vagy a kiigazítás a gyógyszeres kezelések.

Alacsony libidó néha által okozott egyetlen tényező, de gyakrabban kapcsolódó, hogy több tényező, hogy az egyes hozzájárul a maga módján. Közül néhány a leggyakoribb oka az alacsony tesztoszteron, gyógyszerek, depresszió, krónikus betegségek, a stressz.

El Macho – akció – vélemények – tapasztalatok – Magyar

El Macho – akció – vélemények – tapasztalatok – MagyarAlacsony Tesztoszteron El Macho Magyar

Alacsony tesztoszteron (hypogonadismus) gyakran alakul ki, mint egy férfi korosztály, de az is El Macho Magyar befolyásolja a fiatalabb férfiak, több okból. A tesztoszteron a férfi nemi hormon fontos, hogy a fejlesztési, erő, nemi vágy. Ha a teljes tesztoszteron alá csökken, 300 350 nanogramm tapasztalatok akció deciliterenként (ng/dL), a férfi libidó is zuhannak, néha drámai.

Míg a tesztoszteron pótló terápia hasznos lehet helyreállítása a férfi szexuális vágyat, növeli a tapasztalatok akció vérrögképződés kockázatát, valamint stroke-ban a férfiak a mögöttes szív-érrendszeri betegség. Alvási apnoe, akne, mell megnagyobbodása (gynecomastia) egyéb gyakori mellékhatások.

Gyógyszerek vélemények

Gyógyszer mellékhatások gyakori oka az alacsony libidó a férfiak. Ezek a következők lehetnek egész osztály a gyógyszerek, amelyek befolyásolhatják egy férfi nemi vágy, hogy különböző mértékben. Közös vélemények bűnösök közé sztatinok, béta-blokkolók, antidepresszánsok, antipszichotikumok, benzodiazepinek, antikonvulzív.

Még a vény nélkül kapható gyógyszerek, mint a Tagamet (cimetidin) problémákat okozhat, ha hosszú ideig. Megállás, vagy változó a feltételezett kábítószer-lehet, hogy fordított a feltétellel, bár ez nem mindig lehetséges bizonyos krónikus gyógyszerek. Egy adag módosítására is segíthet.

Depresszió

Depresszió, alacsony libidó kéz a kézben. A depresszió gyakran az oka a csökkent nemi vágy, de az is lehet a következménye, hogy egy nehéz helyzeten. Míg a pszichoterápia lehet hatékony kezelésére, a depresszió, antidepresszáns gyógyszerek gyakran súlyosbítja ahelyett, hogy javítsa az a libidó elvesztése. Váltás gyógyszerek, vagy csökkenti az adagot, néha segíteni. Egyes párok is dózis szex után, hogy minimalizáljuk a lehetséges hatások.

El Macho – kompozíció – hozzászólások – összetevok

El Macho – kompozíció – hozzászólások – összetevokKrónikus Betegség El Macho összetevok

Krónikus betegség is ára van a szexuális vágy, mind fizikailag, mind érzelmileg. Ez különösen igaz a El Macho összetevok feltételek, amelyek esetében a krónikus fájdalom vagy fáradtság, beleértve a rheumatoid arthritis, fibromyalgia, rák, krónikus fáradtság szindróma.

Amikor a krónikus betegség, a veszteség, a szexuális funkció, ritkán egy egyenes vonal közötti ok-kezelés. Egyrészt, krónikus betegség fokozott kockázatával jár, a depresszió, míg a másik, közvetlenül zavarja  hozzászólások kompozíció hormonális, idegrendszeri, vagy érrendszeri központi funkciók a férfi nemi vágy.

Sőt, a gyógyszer kezelésére használják a krónikus állapot (például a kemoterápia vagy a kardiovaszkuláris gyógyszerek) lehet, hogy közvetlenül veszélyeztetné a férfi libidó. Mint ilyen, lehet, hozzászólások kompozíció hogy orvosa kell vizsgálni az oka mindkét szempontból a krónikus betegség, függetlenül attól, hogy a krónikus betegség. Egyes esetekben több orvos is szükség lehet.

A stressz, alvászavarok

Míg a stressz befolyásolhatja a szexuális érdeklődés által szó szerint őrületbe, hogy figyelemelterelés, annak hatása van a szexuális vágyat sokkal alattomosabb. A stressz váltja ki a kortizol termelését, egy hormon, amely funkciók inkább olyan, mint egy test, beépített riasztó rendszer. A kortizol nem csak az okozza, hogy a szűkület, erek, hozzájárulva ED, mert egy meredek csökken a tesztoszteron.

El Macho – mellékhatások – kamu – fórum

A stressz is kapcsolódik, álmatlanság, illetve más, alvási rendellenességek, amelyek növelik a El Macho fórum fáradtság, s hagyd, hogy kevésbé érdekli a szex. Van még egy bizonyíték arra, hogy magas a El Macho fórum kortizol szint fokozhatja az obstruktív alvási apnoe (OSA), feltétel, kapcsolódó csökken a nappali tesztoszteron által bárhol 10-től 15%.

A kezelés magában foglalhatja a stressz-kezelési technikák használata, pozitív légúti nyomás, jobb alvás higiénia kezelésére feltételek, mint OSA, álmatlanság. Ha a stressz társul egy szorongásos betegség, gyógyszerek szükség lehet, amelyek közül néhány (benzodiazepinek) fokozhatja ahelyett, hogy enyhítse az alacsony libidó.

Életmód kamu mellékhatások

Vannak életmódbeli tényezők, amelyek jelentősen hozzájárulnak az alacsony libidó a férfiak. Ezek kamu mellékhatások általában még könnyen orvosolható egyszerűen módosítása vagy leállítása a viselkedés. Köztük:

A dohányzás nem csak közvetlenül növeli a kockázatot, ED, de közvetve befolyásolja szexuális izgalmat szerint egy 2012-es tanulmány a University of Texas-Austin.

Az alkohol, ha meghaladja, vagy a tanfolyam óta irányítja, enzimek kellett előállítani a tesztoszteron a herék, hogy a májban, ami a csökkent tesztoszteron szintet.

Az elhízás közvetlenül rontja anyagcsere hormon funkció, ami jelentősen csökkentette a teljes, szabad tesztoszteron. Ezzel szemben a gyakorlat, a fogyás nem csak javítja a hangulatot, illetve energia-szintet, javítja a szexuális funkció, önkép.

 

 

Hol lehet venni El Macho – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Míg a káros hatások miatt ezek a viselkedések egyértelmű, hogy ez nem bölcs dolog, hogy a “pin” Hol lehet venni El Macho alacsony libidó, a szingli életmód faktor nélkül első egyeztet egy orvost, hogy Hol lehet venni El Macho  vizsgálja meg az összes más lehetséges okai.

Egy Szót Szól, Nagyon Jó

Ha az a libidó csökkenése hatással van a kapcsolat, meg kell figyelni, hogy elkerüljük a rendező hibáztasd magad, vagy a partner. Ehelyett jól szolgált, hogy megközelítés megoldások, mint egy pár, gyógyszertár ár sem hozzárendelése, mint “a” kérdés, vagy “a” kérdés, hanem inkább az, amelyre gyógyszertár ár mindketten aktívan részt venni.

Ez megköveteli, nyílt, őszinte kommunikáció arról, hogy nem csak a fizikai tüneteket, alacsony libidó, de az érzelmi is. Ezzel lehetővé teszi, hogy melyik orvos vagy orvosok van szükség, hogy diagnózist állítson fel, remélhetőleg kezelni a feltétel.

Ez magában foglalhatja egy endokrinológus, urológus, krónikus betegség szakorvos, pszichiáter, szex ebay amazon aliexpress terapeuta, vagy más egészségügyi szakember. Lehet, hogy nem lesz gyors megoldás, de az idő meg türelem, megoldást lehet találni.

Addig is, próbáld ki, hogy emlékeztesd magad, hogy a veszteség a szexuális vágy nem ugyanaz, mint a ebay amazon aliexpress veszteség, a vágy, az intimitás. Még akkor is, amikor küzd szexuális diszfunkció, minden erőfeszítést megtesz, hogy csatlakoztassa érzelmileg, mind fizikailag. Így lehet csinálni egy közelebbi kapcsolatot, lehet, hogy a végén még erősíti a kapcsolatot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here