Denta seal – Funkció – Vélemények

1189

Denta seal – Funkció – VéleményekDenta seal Fogak folt, több okból kifolyólag, beleértve az élelmiszer -, ital döntéseket, szájhigiénia, illetve a gyógyszert használni. Fogak foltok jelentkeznek a felszínen a fogam alatt vagy a fogzománcot, illetve vannak, akik fejleszteni mindkét típusú fogak foltok.

Típusú Fogak Elszíneződése (Foltok)Fogak elszíneződése is fordulhat elő, a felületi foltok miatt általában a változások a foga anyag, vagy azért, mert mindkét tényező kombinációja. Fogászati szakemberek azonosították, három fő kategóriába sorolhatók a fogak elszíneződése:

Külső Fogak Foltok: Egy külső fogat folt folt a felület a foga. Ez akkor történik, amikor a folt részecskék, mint például a pigmentált maradék ételt vagy italt, kiépítése a film a fehérje, amely magában foglalja a fogzománcot. Külső fogat foltok általában okozta a dohányzás, vagy a rendszeresen iszik kávét, teát, bor-vagy cola italokat. Ez a típus a foga folt jól reagál a rendszeres fogtisztítás, mostam a fogam a fehérítő fogkrém.

Denta seal – akció – vélemények – tapasztalatok – Magyar

Denta seal – akció – vélemények – tapasztalatok – MagyarSaját Fogak Foltok: Egy belső fogat folt folt felszíne alatt a foga. Ez akkor történik, amikor a folt okozó Denta seal Magyar részecskék a munka révén a külső a fogat, felhalmozódnak belül a fogzománcot. A túlzott fluorid használata is összefüggésbe hozták belső, különösen a gyermekek. Egy belső fogat folt Denta seal Magyar trükkösebb, hogy távolítsa el, de meg lehet csinálni. Egy belső fogat folt szükség lehet fehérítő használata professzionális vagy otthoni kémiai fogak-fehérítő termékek, mint például a tapasztalatok akció Whitestrips.

Korfüggő Fogak Foltok: Age-related fogak foltok össze az eredményeket mind a belső, illetve külső fogak tapasztalatok akció elszíneződése. Mert a mag szövet, a fogak, a dentin, természetesen sárga idővel a fogak elszíneződését a korral. Ahogy öregszünk, a zománc, amely magában foglalja a fogam egyre vélemények vékonyabb lesz, amely lehetővé teszi a dentin, hogy látszódjon. Ezek a lényegi okai elszíneződés kombinált külső okok, mint például a hatások az egyes élelmiszerek, italok, dohány, mert a vélemények legtöbb felnőtt’ fogak elszíneződését a korral.

Foltos Fogak CausesTeeth foltok számos oka. Bizonyos ételek, italok is, mert fogak foltok, mint már beszéltünk róla, a fogak elszíneződése is egy termék, több biológiai tényezők, beleértve az átláthatóság a fogzománcot.

Denta seal – kompozíció – hozzászólások – összetevok

Denta seal – kompozíció – hozzászólások – összetevokSzámos oka a elszíneződött fogak—ami lehetett volna előzni, amelyek közül sok nem bír befolyással. Ez az átfogó lista segít meghatározni az oka elszíneződött fogak, sok esetben segít megelőzni a további Denta seal összetevok elszíneződését a fogak:

Étel & Ital: Kávé, tea, sötét szódavíz, vörös bor, meg még pár zöldség-gyümölcs bizonyítottan okai Denta seal összetevok elszíneződött fogak.

Dohány: Mindkét cigarettát, dohányt, hozzájárulhat elszíneződött hozzászólások kompozíció  fogak.

Szájápolás: rossz szájhigiénia, mint például a nem megfelelő fogmosás vagy fogselyem, ahhoz vezethet, hozzászólások kompozíció hogy a fogak elszíneződése.

Trauma vagy Betegség: Bármely, trauma, betegség, vagy betegség, amely hatással zománc fejlődés a gyermekek—vagy az anyaméhben, vagy amíg a fogak kialakítása (8 éves kor alatti)—okozhat elszíneződött fogak.

Trauma, hogy felnőtt fogak is okozhat elszíneződött fogak. Ezen kívül, van néhány betegségek illetve a betegség kezelés okozhat elszíneződött fogak. Kemoterápia, sugárkezelés, például a fogak elszíneződését.

Az orvosi Kezelések: Néha orvosi kezelések hozzájárulnak a fogak folt, több osztályt gyógyszerekkel, beleértve a magas vérnyomás gyógyszeres kezelés, kemoterápia, antihisztaminok, valamint néhány antipszichotikus gyógyszerek is okozhat fogak foltok.

Denta seal – mellékhatások – kamu – fórum

Tudni, hogyan kell eltávolítani a fogat folt, nem árt Denta seal fórum tudni, hogy milyen típusú folt van Denta seal fórum szó. Paul A. Sagel, a Procter & Gamble Kutató, végzett kiterjedt kutatás a tudomány a foga foltok. A kutatás által Sagel mások kimutatták, hogy néhány folt részecskék marad a fogzománcot, míg mások a munka révén a fogzománcot idővel majd állítsa alatt a fog felszínén, amely létrehoz egy matt fogat folt.

A Fogak Fehér?Fogak színe szubjektív, de nehéz megmondani, hogy milyen jól fogak-fehérítő termékek dolgoznak, hogy távolítsa el, vagy csökkenti a fogak foltok. Egy 2004-es tanulmány a Journal of Fogászat kamu mellékhatások azt mutatta, hogy még a szakemberek nem értenek egyet a fogak színe kamu mellékhatások értékelésekor ugyanaz a fogak, egyetlen szakember értékelje a fehérség az azonos fogat másként a különböző alkalmakkor. Egy módszer hatékonyságának értékelése fehérítő termékek, magában véve nagy felbontású digitális képeket a fogakat, majd hozzárendelése a numerikus értékek leírni a fehérítő hatást három módja van:

csökken a yellowness, csökkenti a bőrpír, növekedése világosság.Fogfehérítés az Idősebb AdultsWhile mindenki tudja, hogy jobb lesz az idő múlásával, fogat foltok egyike a legkevésbé kedvenc test változásoknak során az öregedési folyamatot. Sőt, a három fő kategóriába sorolhatók a fogak elszíneződése, az életkorral kapcsolatos elszíneződés, ami annak az eredménye, számos tényezőtől függ.Miért Idősek Érzékeny A Fogam Foltok?

Hol lehet venni Denta seal – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Először is, mint életkor, a külső réteg Hol lehet venni Denta seal a fogam zománc egyre vékonyabb idővel, felfedve a természetes sárga színe a mag szövet, a fogak, az úgynevezett dentin. Ez a dentin is sárga Hol lehet venni Denta seal természetesen a korral. Ezenkívül év tea, kávé, sötét üdítőt, bort is okozhat progresszív fogat foltok idővel. Végre, kár, vagy sérülés a fogak, ami történik, idővel az egész életed, mert elszíneződést, amely képes lesz észrevehető a korral.Címer kupon

Hogyan lehet Eltávolítani a Fogak StainsFortunately, sok kezelési lehetőség a fogak foltok. Tartsa a fogak gyógyszertár ár egészséges, jól néz ki azzal, hogy egy egységes szóbeli egészségügyi rutin, beleértve gyógyszertár ár kétszer-napi fogmosás, fogselyem napi, évente kétszer meglátogatja a fogorvosát, hogy korlátozza a fogyasztás, a fogak-festés italok.

A rendszeres fogfehérítés karbantartás segít megőrizni őket keres fehérebb világosabb.Függetlenül attól, ebay amazon aliexpress hogy milyen típusú fogak elszíneződése, sok biztonságos, over-the-counter, fogak-fehérítő termékek, elérhető, hogy segítsen átalakítása az elszíneződött fogak egy szép fehér ebay amazon aliexpress mosoly. Kérdezze meg fogorvosát, ajánlások a legjobb fogfehérítés lehetőség, hogy kezelje a korfüggő fogat folt, elszíneződés.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here