Beast Gel – Funkció – Vélemények

947

Beast Gel – Funkció – VéleményekBeast Gel Ha megkérdezi valaki, hogy meddig várnak, hogy a szex az utolsó, a választ kapsz minden bizonnyal egyénenként változó. Más párok különböző elvárásoknak, ezért nem mindig könnyű megállapítani, hogy milyen korán, túl korán, amikor a korai magömlés.

De a átlagok segíthet nekünk, hogy egy ötlet, hogy mi a tipikus tartomány.

Egy felmérés 500 párok közzé a Journal of Szexuális Gyógyszer, amely felül ember él az egyesült KIRÁLYSÁGBAN, Hollandiában, Spanyolországban, az usa, Törökország, arról számolt be, hogy a teljes medián intravaginális ejakulációs lappangási idő (IELT) a férfi partnere volt 5.4 perc. Más tanulmányok arról számoltak be, kicsit más figurák, de a 4-7 perc ablak általában úgy, hogy az átlagos időtartam.

Beast Gel – akció – vélemények – tapasztalatok – Magyar

Beast Gel – akció – vélemények – tapasztalatok – MagyarVeszi ezeket figyelembe, konszenzus alakult ki, mivel az a kifejezés, hogy ‘korai magömlés’ Beast Gel Magyar vezette be a kutatók William Mesterek, Virginia Johnson 1970-ben, hogy a férfiak többsége a PE általában ejakulátum be egy-két percig.

A legtöbb ember igazolni fogja, hogy ez történt velük egy legalább alkalmi vagy ritka alapon, Beast Gel Magyar ilyen esetekben nem jelentős kérdés. Azonban ha a probléma továbbra is fennáll (vagy akkor fordul elő, 50% vagy tapasztalatok akció több időt, használja a meghatározása PE által előterjesztett Masters-Johnson), vélemények ami úgy kezdődik, hogy jelen van egy probléma. Ez ahhoz vélemények vezethet, hogy az érzések feszültség, vagy a frusztráció a párok, majd hozzon létre viszály, amikor nem foglalkozik; tapasztalatok akció olyan intézkedések meghozatala, hogy orvosolja a kérdés fontosabb, mint sok pár gondolná.

Ezen a poszton, megbeszéljük, néhány technikát párok lehet gyakorolni, hogy segítsen javítani a férfi ejakulációs várakozási idő, valamint a kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre, ha ezek a módszerek nem adnak megfelelő eredményeket.

Egyszerű módszerek

Kezdjük egy gyors javítások. A következő nem igényel sok előkészületet, illetve lehet alkalmazni a viszonylag rövid idő alatt megoldani viszonylag enyhe vagy ideiglenes esetben a PE.

Használjon vastagabb gumi

Talán a legegyszerűbb változás valaki, lehet, hogy választhat a vastagabb vagy ‘extra biztonságos különböző óvszert, a vékonyabb vagy ‘featherlite’ verzió. Ezzel segíthet csökkenteni az érzések, az érzékenység, a pénisz, illetve meghosszabbítja a magömlés idejét.

Egy kis szünetet szex közben, vagy valami más

Egy másik módszer, amely segít, hogy késedelem magömlés, hogy egy rövid pihenőre, ha a férfi partner, arról, hogy a csúcspontja. Ez alatt a szünet, hasznos lehet gondolni, hogy valami kevésbé szexuálisan stimuláló, hogy segítsen visszaállítani az ejakulációs reflex.

Maszturbál előtte

Két vagy három óra előtt a szex, maszturbálás lehet hasznos módja annak, hogy desensitise a test szexuális stimuláció, meghosszabbítja ejakulációs latency szex közben később. Fontos azonban, hogy az idő ezt a jogot; hagyni, hogy túl kicsi a különbség, maszturbáció, majd a szex is megnehezíti, hogy a férfiak, hogy ‘megyek megint során az utóbbi.

Beast Gel – kompozíció – hozzászólások – összetevok

Beast Gel – kompozíció – hozzászólások – összetevokVegyél egy mély levegőt, amikor arról van szó, hogy ejakulátum

Ezt lehet, hogy trükkös idő közösülés közben, de hosszú lélegzetet a pont előtt ejakuláció Beast Gel összetevok segíthet, hogy vágja le az ejakulációs reflex nagyon rövid idő alatt, késedelem csúcspontja.

Használja a ‘tegnap-már’ óvszer

Ezt a fajta óvszer bélelt kis mennyiségű Beast Gel összetevok érzéstelenítő szer (például a benzokain), valamint a célja, hogy csökkentse az érzékenységet a pénisze szex közben. Ez segít a felhasználónak, hogy tovább tart.

Fejlettebb módszerek

Egyes esetekben a fenti módszerek nem hozzák meg a kívánt eredményt, súlyosabb vagy ismétlődő esetben a terápia vagy a kezelés is szükséges hozzászólások kompozíció  lehet. Javasoljuk, hogy látott egy orvos vagy terapeuta személy, mielőtt bármilyen az alábbi saját:

A squeeze technika’

Ez a technika, más néven hozzászólások kompozíció  a Masters-Johnson módszer, fájdalmasan hangzik de nem az. Ez az általában alkalmazott időszak alatt hét vagy hónap, kell, hogy ilyenkor a szakember. Ez magában foglalja:

a férfi társa maszturbál őket;

amikor az ember már csúcspontja, a férfi partner tartja a péniszt, úgy, hogy a hüvelykujj nagyjából, ahol a kantár;

helymeghatározás az elülső, középső ujjunkat a másik oldalon a pénisz (legközelebbi, hogy az ember), így a középső ujj alatt a kezdete a ” fej ” pedig a mutatóujját, csak a fenti kezdete a fejét;

amikor a férfi már majdnem a csúcsra, azt jelzi, hogy a társa;

a partner akkor érvényes, egy kis mennyiségű nyomás a farkad, 10, 20 mp;

ezt követően szünet 30 másodperc figyelhető meg, majd maszturbáció folytatódik.

A fenti lépéseket meg lehet ismételni többször előtt magömlés végül, hogy megengedett, hogy megtörténjen. Ez lényegében újra vonatok a férfi gyakorolhatja jobb felett, amikor csúcspontja.

Azok, akik a kísérlet, hogy alkalmazzák a fenti anélkül, hogy szakértő segítséget is kap a technika rossz, ebben az esetben nem lesz olyan hatékony a terhelési ejaculaory késleltetés; ezért fontos, hogy egy képzett szakemberrel, mielőtt elindulna ez a program a kezelés.

A ‘ne menj technika’

Ez egyfajta kognitív viselkedésterápia, amely újra magában foglalja, maszturbáció, azonban nem igényel a férfi partner is jelen van. Ez magában foglalja:

a férfi maszturbálás száraz kézzel, aztán megáll, mielőtt eléri a pontot, a csúcspont;

a folyamat ismétlődik háromszor;

a férfi engedi meg magának, hogy ejakulátum a negyedik kísérlet.

Az ötlet az, hogy ha az ember elsajátította egy magasabb szintű, az ejakulációs vezérlés a fenti, aztán tedd ugyanezt, de használja nedves kézzel (szimulálni azt az érzést, hogy belül a partner).

Beast Gel – mellékhatások – kamu – fórum

Mint a Masters-Johnson módszer, ez segít, hogy újra a vonat a szenzoros folyamatok, amelyek Beast Gel fórum magömlés, hogy a férfi jobb ellenőrzés.

Azonban egyes esetekben fontos lehet gyakorolni, mint egy szélesebb program a terápia. Kiegészítő szex tanácsadás lehet követelni a támogatása szükséges, valamint biztosítja a technika, hogy ennek megfelelően Beast Gel fórum gyakorolják.

EMLA Krémmel

Néha előfordulhat, hogy az orvos írhatja fel egy anaesthetising krém segít csökkenteni az kamu mellékhatások érzékenységet a pénisze szex közben. EMLA Krémmel az, hogy a kezelés elsősorban a kisebb bőr eljárások, de néha előírt off-label, hogy a korai magömlés kezelésére.

Mert nem engedélyezett kifejezetten PE, a döntéshozók EMLA Krém nem nyújt útmutatást, hogyan kell használni erre a célra kamu mellékhatások. Azonban a felíró orvosnak képesnek kell lennie arra, hogy utasításokat ad.

Csak egy nagyon kis mennyiségű EMLA van szükség, ha alkalmazzák a pénisz. Nagyon fontos, hogy törölje le a krém, mielőtt belépne a társát, hogy az ügynök nem véletlenül át őket, mivel arra ösztönzi az érzéseit, a kamu mellékhatások belső némaság. Hogy tovább csökkentsék a kockázatot, az is ajánlott, hogy használjon óvszert, pedig az embernek kell alkalmazni ezt a letörlés után a krém le, mielőtt belépne a partner.

Egy tanulmány szerint a török tudósok megpróbálták megállapítani, hogy a hitben, hogy a’ használata prilocaine, lidokain (az ügynökök a EMLA) PE. Megjegyezték, hogy a csoport alkalmazása a 20 perc az eltávolítása előtt a szex, az átlagos várakozási idő a közösülés során fokozott, hogy ‘6.71’ perc.

Azonban azt is megjegyezte, hogy a többi csoportok hagyja, hogy a munka hosszabb ideig, néhány érzéskiesés vezetett veszteség a merevedési potencia; ezért fontos, hogy kövesse az orvos utasításait, valamint arra, hogy a EMLA gondosan.

Hol lehet venni Beast Gel – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Priligy

Súlyos esetekben a PE, ahol a fenti intézkedések nem hatékony kezelésére, a tünetek, receptre kapható gyógyszer segíthet. Dapoxetine, amely forgalomba, mint gyulladáscsökkentő Hol lehet venni Beast Gel  gyógyszerek, gyógyszer, kifejezetten a korai magömlés.

Ez egy tabletta, amely tartozik, hogy az SSRI kategóriába tartozó gyógyszerek, amelyek általában depresszió kezelésére alkalmazzák. Kezelésekor PE, dapoxetine működik, azáltal, hogy megváltoztatja a szerotonin funkció; szerotonin szerepet játszik a communcation öröm jelek az agyba. Változó, ahogy a szerotonin funkciók, dapoxetine alapvetően segíti a felhasználót elérni a Hol lehet venni Beast Gel  jobb felett, gyógyszertár ár amikor csúcspontja.

Még egyszer, gyulladáscsökkentő gyógyszerek csak jelezte, súlyos esetekben PE, csak akkor ebay amazon aliexpress elérhető, receptre.

Mikor kell orvoshoz arról, hogy a korai magömlés gyógyszertár ár?

Amint úgy érzed, mintha ez negatívan befolyásolja a ebay amazon aliexpress partner szexuális életét. Mint fentebb, időszakos, vagy átmeneti PE gyakran elmúlik magától, anélkül, hogy a tanácsadás, terápia, vagy orvosi beavatkozás.

De ha tartós PE, meg kell, hogy egy találkozót az orvos. Képes lesz arra, hogy segítsen meghatározni a legjobb megoldás ebben az esetben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here